Webinar | Videoları Kullanarak Etkileyici Organik ve Analitik Kimya Dersleri Hazırlama- JOVE

Çar, 05/22/2024 - 15:37 tarihinde girayhan.ustuner tarafından gönderildi

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Dr. Ebru Türköz Acar Hocamız, JoVE'nin düzenleyeceği Türkiye genelinde yapılacak olan "Videoları Kullanarak Etkileyici Organik ve Analitik Kimya Dersleri Hazırlama" konulu Kimya webinarında konuşmacı olarak yer alacak ve bu etkinlikte Türkiye’deki Kimya bölümü akademisyenlerine bilgilendirme yapacaktır. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Webinar Tarihi: 06 Haziran 2024

Saat: 15:00

Düzenleyen: JOVE

Konuşmacı: Ebru Türköz Acar Associate Professor, Yeditepe University

Kayıt Linki:

Webinar İçeriği:

- JoVE Core Organic Chemistry ve JoVE Core Analytical Chemistry'nın genel bir değerlendirmesi

- Dr Ebru Turkoz Acar'nın kimya derslerinde JoVE videolarını ve sınavları kullanma deneyimi (Konuşmacı)

- JoVE videolarını popüler Öğrenme Yönetim Sistemleri'ne (ÖYS) nasıl yerleştirileceği  (örneğin, Moodle ve MyClass)

Erişim detayları için nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail iletiniz.