Webinar | Elsevier Osmosis Kullanıcı Deneyimleri

Pa, 05/05/2024 - 12:56 tarihinde girayhan.ustuner tarafından gönderildi

ELSEVIER OSMOSIS KULLANICI DENEYİMLERİ WEBİNARI

7 Mayıs tarihinde düzenleyeceğimiz güncel tıp eğitimini destekleyen, Elsevier Osmosis Kullanıcı Deneyimleri” webinar davetimiz aşağıda bilginize sunulmaktadır.

Toplantıda; Osmosis içerik kapsamı ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız Osmosis deneyimlerini aktaracaklardır.

Konuşmacılar:

Pelin İpek –Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. Sınıf  Öğrencisi

Onur Küçükoğlu –  Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. Sınıf Öğrencisi

Boran Demir – Osmosis Ürün Sorumlusu

Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz. (Lütfen istenmeyen iletiler /junk e-mail kısımını da kontrol ediniz)

Toplantı kayıt linki:
7 Mayıs Salı 20:00
  : https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEldO-grDIiHdezdkvzvGhQEXREgnCYAX8_#/