Webinar | Elsevier ClinicalKey Student Foundation Medicine ve Dentistry Webinarı (Yeditepe Üniversitesi’ne Özel)

Per, 02/15/2024 - 14:41 tarihinde girayhan.ustuner tarafından gönderildi

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK

Elsevier ClinicalKey Student Foundation Medicine ve Dentistry Webinarı

(Yeditepe Üniversitesi’ne Özel)

Yeditepe Üniversitesi kurumsal aboneliğiniz kapsamında; Aşağıda belirtilen tarihte online kullanıcı eğitimi düzenlenecektir. Elsevier “ClinicalKey Student Foundation Medicine ve Dentistry” ders kitaplarını içeren yeni nesil uzaktan eğitim platformu erişim ve içerik bilgileri ve eğitime katılım linki aşağıda sunulmaktadır.

Eğitim Tarih ve Saati: 20 Şubat Salı saat: 17:00

Erişim adresi:  www.clinicalkey.com/student

Eğitime katılım kayıt linki: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcpdOqhpjgiHNVVJI2xW-sGbCnWyAiYRdnz

Elsevier ‘’ClinicalKey Student‘’ içerisinde neler var?

*ClinicalKey Student Medicine İçeriği:

300+ kitap: 40 tıbbi uzmanlık alanında Gray’s Anatomy for Students, Medical Physiology and Kumar ve Clark’s Clinical Medicine’ı da içeren önde gelen ders kitapları

1500+ video: Genişletilmiş anatomik diseksiyon pratik uygulamaları, öğretici klinik muayene örnekleri

100,000+ imaj: Önceden sadece basılı materyallerde bulunan imajlar şimdi görsel öğrenim için tamamen erişilebilir ve keşfedilebilir formatta

1,500+ hızlı erişilebilen özet bilgiler: Karmaşık tıbbi durumları kolay anlaşılır anahatlara dönüştüren hızlı erişim özetleri

*ClinicalKey Student Dentistry İçeriği:

65+ diş hekimliği alanında ders kitabı ve 38,000+ imaj.

Öğrencileriniz ile paylaşmak için veya daha sonra gözden geçirmek için notlar oluşturun, sık kullanılanlara ekleyin ve işaretlemeler yapın.

Yeditepe Üniversitesi

Bilgi Merkezi