Webinar | TÜBİTAK - ULAKBİM ve Springer Dönüşüm Anlaşması İkinci Webinarı

Çar, 02/14/2024 - 15:10 tarihinde girayhan.ustuner tarafından gönderildi

TÜBİTAK - ULAKBİM ve Springer Dönüşüm Anlaşması İkinci Webinarı

TÜBİTAK - ULAKBİM anlaşmasının tanıtıldığı bu webinarda; anlaşmaya hangi kurumların katıldığı, yazar & makale tanımlama, yazarların başvuru sürecinden onay sürecine kadar takip etmesi gereken adımlar da dahil olmak üzere belirli başlıklara değinilecektir. Buna ek olarak yazarların makalelerini yazma süreçlerine yardımcı olmak adına; iyi bir makalenin nasıl yazılacağına ilişkin ipuçları ve püf noktaları da bu özel oturuma dahil edilecektir. Webinar sonunda soru-cevap kısmında merak edilen ve sıkça sorulan sorular yanıtlanacaktır.

WEBINAR BAŞLIĞI

Türkiye için Açık Erişim- Makalenizi nasıl yayınlayacağınızdan fon almaya kadar bilmeniz gerekenler.

Eğitim Tarih ve Saati: 20 Şubat 2024, Salı
Eğitim Saati: 11.00-12.00 AM

Kayıt Linki için Tıklayınız: Springer Nature-TUBİTAK ULAKBİM-Açık Erişim Anlaşması-Webinar 2

NOT: Zoom'da yapılması planlanan ve belirtilen tarihte web seminerine katılmak için aşağıdaki bağlantılardan kayıt olmanız gerektiğini lütfen unutmayın; kayıt olduğunuzda web seminerini takviminize ekleyebileceğiniz bir onay e-postası alacaksınız.

Webinar Dili: Türkçe Ağırlıklı

Kimler Katılmalı?
- Araştırmacılar
- Y. Lisans/Doktora Öğrencileri