Webinar | Lexicomp İlaç Bilgi Kaynağı

Sa, 09/26/2023 - 10:22 tarihinde girayhan.ustuner tarafından gönderildi

Lexicomp İlaç Bilgi Kaynağı / İlaç Karar Destek Sistemi Kullanıcı Deneyimleri Toplantısı

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Klinik Eczacılık Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Emre Kara’nın Lexicomp kullanım deneyimlerini paylaşacağı toplantının detayları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Lexicomp; alanlarında önde gelen eczacı ve klinisyenlerden oluşan uzman bir ekip tarafından oluşturulan ve yeni bilimsel verilere göre güncellenen kapsamlı ilaç bilgi kaynağıdır.

Farklı içerik setlerinden ilaç monograflarına ek olarak; IV Uyumluluk Tabloları, İlaç Karşılaştırmaları, İlaç Etkileşimleri, Hesaplayıcılar, Hasta Eğitim Materyalleri  gibi farklı araçlara da erişim sağlamaktadır.

Tarih: 28 Eylül 2023, Perşembe, 12:30

Kayıt ve Katılım Linki: