Webinar | OSMOSIS (Tıp Fakülteleri için Video Eğitim Platformu)

Cu, 08/05/2022 - 12:15 tarihinde girayhan.ustuner tarafından gönderildi

OSMOSIS

(Tıp Fakülteleri için Video Eğitim Platformu)

Elsevier firması tarafından sunulan Tıp fakülteleri için video eğitim platformu OSMOSIS”,  tıp eğitimini daha verimli, etkileşimli, ilgi çekici  ve akılda kalıcı hale getiren animasyonlu videoların bulunduğu bir eğitim platformudur.

* Çağdaş öğrenme ihtiyaçlarını karşılamakta,

* Kendi kendine rehberli çalışmayı desteklemekte,

* Flipped Classroom Learning(Ters yüz öğrenme) modelini desteklemektedir . Öğrencilerin önceden ders içeriklerini öğrenip, sınıfta uygulamalı etkinlikler yardımıyla öğrendiklerini pekiştirmesidir .

Bu model, yüz yüze eğitimin niteliğini arttırmak amacıyla, öğrencinin derse hazırlıklı bir şekilde gelmesini sağlayan öğretim metodudur.

Tıp ve sağlık alanından akademisyenlerin, sınıfta aktif öğrenme uygulamalarının kullanılması konusunda görüşlerini aktaracağı webinar davetimiz aşağıda bilginize sunulmaktadır.

Kullanıcılarınıza duyurabilirseniz ilgilerini çekebilir.

Webinar kapsamı  : Aktif öğrenme nedir? Osmosis, tıp ve sağlık alanındaki eğitim sürecinde aktif öğrenmeyi nasıl destekleyebilir?

Tarih : 11 Ağustos Perşembe Saat 19:00

Kayıt linki: https://lnkd.in/gQCBX5RT