Online Eğitim | ClinicalKey Student Foundation Assesment | 25.02.2021

Çar, 02/24/2021 - 15:36 tarihinde Konuk (doğrulanmamış) tarafından gönderildi

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK - 66

(Elsevier ClinicalKey Student Assessment Webinar)

Elsevier ClinicalKey Student” abonelik erişiminize ek olarak aynı arayüz içinde deneme erişiminize sunulan;

4200’den fazla TIP alanında soru içeren ölçme, değerlendirme sistemi Elsevier ClinicalKey Student Assessment modülü online kullanıcı eğitimi düzenlenecektir.

Aşağıdaki kayıt linki üzerinden kayıt olarak  tüm kullanıcılar oturuma katılabilirler.

25 Şubat Perşembe Saat: 16:30

Kayıt linki:  https://zoom.us/meeting/register/tJcpce6rqD8jGdAmkolZnuGKouw-dVJy5X1q

Kayıt olurken lütfen soy isminizin yanında kurum adınızı da belirtiniz.

Eğitim Dili: Türkçe

Erişim için:

*Eğer,  ClinicalKey Student veritabanına uzaktan erişim şifreniz var ise www.clinicalkey.com/student  adresine kullanıcı adı ve şifrenizi girerek Assessment modülünü de kullanabilirsiniz.

Arayüz içindeki kitaplari ,  Browse sekmesi altında görüntüleyebilirsiniz.

*“Assessment” modülüne, , “Assignments  sekmesinden erişim sağlayabilirsiniz.

4200’ün üzerindeki soruya erişim için  “Assignments” ya da “Create a Test”  sekmesine tıklayınız

Soruları çözdükten sonra performansınızı görmek için “Performance” sekmesine tıklayınız

Web Adresimiz:     bilgimerkezi.yeditepe.edu.tr

İletişim Bilgilerimiz bilgimerkezi.yeditepe.edu.tr/iletisim-ve-sosyal-medya