Yazar Çalıştayı | Springer Nature Yazar Çalıştayı | 16.02.2021

Sa, 02/09/2021 - 14:59 tarihinde Konuk (doğrulanmamış) tarafından gönderildi

AKADEMİK ARAŞTIRMA SERÜVENİNE YOLCULUK - 63

(SPRINGER NATUR YAZAR ÇALIŞTAYI)

“Publishing Academic Books with Springer Nature” (Springer Nature’da Kitap Yayınlamak)

Tarih ve Saat: 16 Şubat Saat 15:00

Konuşmacı: Swati Meherishi

Dil: İngilizce

Kayıt Linki: https://attendee.gotowebinar.com/register/6604408319534620176

Springer Nature tarafından düzenlenecek olan bu workshop farklı türlerde akademik kitap yayınlamak isteyen öğretim üyelerine yöneliktir.

Webinarda; Springer Nature tarafından yayınlanan çeşitli kitap türleri için gerekli süreçler ve gereksinimler ele alınacak ve bu süreçlerde izlenmesi gereken etik kurallar, izinler ve diğer faktörlerden de bahsedilecektir.

Bu workshop, Springer Nature editörleri tarafından sunulacak olsa da, kapsanan içeriğin çoğu küresel olarak geçerlidir ve hangi yayıncı olursa olsun kitaplar üzerinde çalışan akademik yazarlar için yararlı olacaktır.

Kimler için İlgi Çekici Olabilir:

·         Araştırmacılar

·         Fakülte Üyeleri

·         Mezun Öğrenciler

·         Kitap Yayınlamak ile ilgilenen herkes

Detaylı bilgi isterseniz nurhan.kabakulak@yeditepe.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Web Adresimiz:     bilgimerkezi.yeditepe.edu.tr

İletişim Bilgilerimiz bilgimerkezi.yeditepe.edu.tr/iletisim-ve-sosyal-medya