Deneme Erişimine Açılan Veritabanı - Acland Insan Anatomisi Video Atlasi - 08.10.2015

08 - 10 - 2015

Acland Insan Anatomisi Video Atlasi  veritabanı 30.10.2015 tarihine kadar erişime açılmıştır.

Veri tabanına: bilgimerkezi.yeditepe.edu.tr adresinden “Deneme Amaçlı Veri tabanları” başlığından ulaşabilirsiniz.

Erişim Adresihttp://www.aclandanatomy.com

VERİ TABANI BİLGİLERİ:

Acland Insan Anatomisi Video Atlasi

Acland Video İnsan Anatomisi Atlası 3 boyutlu kadavra görüntülerini parçalara ayrılmış, parlak renklerle canlı vücutda göründükleri gibi sunmaktadır. Eğitim müfredatında anatomi eğitimi yer alan tüm kurumlar için ideal bir üründür. Tıp öğrencileri, hemşirelik ve yardımcı sağlık hizmet çalışanları ve pratisyen hekimlere yönelik anatomi gösterimi ve kas fonksiyonlarının öğretimi için kullanılmaktadır.

İçerik içinde yer alan videolar; kaslar, tendonlar ve eklem bölgeleri gibi hareketli yapıları günlük yaşantıda kullanıldıkları gibi göstermektedir. Video klipler karmaşık yapıları adım adım oluşturmaktadır – kemiklerden yüzey anatomisine – anatomik yapı ve fonksiyonları erişime sunmaktadır. Belirlenmiş yapıların net anlatımı ile örgenim ve araştırma desteklenmektedir.

•             Anatomi eğitim ve öğrenimini destekleyici kadavra örneklerini içerir.

•             300 ‘den fazla 3 Boyutlu Anatomi Videoları’na erişim sağlayan online bir veritabanıdır.

•             İçerik içinde yer alan 300+ Quiz/soru ve cevaplar ile öğrencilerin kendilerini test ederek sınavlara hazırlamalarını kolaylaştırır.

•             328 video (ders anlatımı), Toplam 15 saat , Bölgelere göre seçme ve izleme

•             Etkili anahtar kelime taraması

•             Detaylı İçindekiler ve İndeks