Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı - MCGRAW-HILL ACEESS ENGINEERING - 04.10.2016

04 - 10 - 2016

MCGRAW-HILL ACEESS ENGINEERING

Deneme Erişim Adresi: http://accessengineeringlibrary.com

Deneme Erişim Bitiş Süresi: 26 Eylül-31 Ekim

Veri Tabanı Bilgileri

Access Engineering veri tabanı, McGraw Hill Yayınevi tarafından kullanıcısına mühendislik konularındaki referans kaynakları dinamik bir platformda sunmaktadır. Veri tabanı en güvenilir kaynaklara hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktadır. Kitap koleksiyonu büyümekte, sürekli güncel tutulmakta, interaktif tablo ve grafiklerle desteklenmektedir. İçeriğinde aşağıdaki konu başlıkları yer almaktadır:

1. Biyomedikal Mühendisliği

2. Kimya Mühendisliği

3. İnşaat Mühendisliği

4. İletişim Mühendisliği

5. Elektrik - Elektronik Mühendisliği

6. Enerji / Petrol Mühendisliği

7. Çevre Mühendisliği

8. Malzeme Mühendisliği

9. Makine Mühendisliği

10. Endüstri Mühendisliği

11. Operasyonel Yöneticilik

12. Yazılım Mühendisliği

• Access Engineering içeriği aylık olarak sürekli zenginleştirilmekte ve sürekli güncellenmektedir. Access Engineering, mühendislik öğrencilerinin materyal içeriklerini çok daha iyi anlayıp öğrenmelerine yardımcı olacak bir web tabanlı hizmet geliştirmiştir. DataVis, 200 materyal ve 65 içeriğe ait noktasal grafikler ve dağılım grafikleri ile öğrencilerin üzerinde çalıştıkları materyalleri hızlı ve etkili bir şekilde analiz edebilmesine imkan vermektedir.

Acces Engineering User Guide için tıklayınız.

McGraw Hill Access Engineering Erişim Duyurusu için tıklayınız.

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için tıklayınız.