Deneme Erişimine Açılan Veri Tabanı - APA Style CENTRAL - 09.03.2017 -

09 - 03 - 2017

APA Style CENTRAL

Deneme erişim adresi için tıklayınız

Deneme erişim bitiş süresi: 05.04.2017

Veritabanı Bilgileri

APA Stilinde öğretim, yazma ve yayınlama için tek yetkin online bir kaynaktır. Kullanıcıların yazma ve profesyonel araştırma yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur. APA Style CENTRAL sofistike eğitim öğrenim araçlarını gelişmiş yazma ve içerik yönetim teknolojisi ile birleştirmektedir.

Çalışmalarını akademik literatür içinde yayınlamak isteyen araştırmacılar ve bu konuda kendini geliştirmek isteyen öğrenciler için hazırlanmış olan bu kaynak ayrıca bir öğrenim merkezi niteliğinde olup eğitici, öğretici kaynakları içermektedir.

Ürün;  Üniversitelerde Yayın hayatına ilk defa başlamayı hedefleyen araştırmacılar veya deneyimli araştırmacılar dahil tüm araştırmacılara yöneliktir.

Türünün tek örneği olan elektronik referans kütüphanesi; interaktif proje planlama araçları ve daha fazlasını içermektedir.

APA Style CENTRAL;  araştırma raporu ya da makale yazmada herkesin kullanabileceği bir kaynaktır.

Kullanıcılar farklı rapor formatları, en temel ya da orjiinal yayınlar (deneysel çalışmalar, literature incelemeleri, teorik makaleler, metodolojik makaleler ve vaka çalışmaları) ya da herhangi tip temel formatlar içerisinden seçim yapabilirler.

APA Style CENTRAL içinde yer alan tüm araçlar APA Style uzmanları tarafından hazırlanmaktadır.

Eğitim, öğretim için gerekli uzman kaynaklar APA Style kuralları kapsamında sunulmaktadır.

Öğrenim Merkezi  (Learn): Öğrenim Merkezi kullanıcıların kendi yaklaşımlarını tasarlayabilecekleri zengin eğitici , öğretici kaynakları içermektedir.

Özellikler :

• 66 Hızlı Erişim Rehberi
  • 18 Bilgilendirici Rehber
  • 10 Quiz
  • 10 Test
  • Publication Manual içeriğine direkt linkler

Araştırma Merkezi (Research) : Araştırma Merkezi ilk projeleri üzerinde çalışan araştırmacılar ve daha deneyimli araştırmacılar dahil tüm araştırmacılara yöneliktir. Türünün tek örneği olan elektronik referans kütüphanesi, interaktif proje planlama araçları ve daha fazlasını içermektedir. Uzmanlarca oluşturulmuş APA Style bibliyografik künye formatı ve  referans kütüphanelerde genel kullanıma sahip RIS formatını sunmaktadır.

* 17 Referans Kitabı

* 2 Sözlük

* Yardımcı Araştırma Araçları

* Bölümlerine doğrudan erişim sağlanabilen APA Publication Manual (Yayınlama Eli Kitabı)

Yazma Merkezi (Write) : APA Style CENTRAL araştırma raporu ya da makale yazmada herkesin kullanabileceği bir kaynaktır. Kullanıcılar farklı rapor formatları, en temel ya da orjiinal yayınlar (deneysel çalışmalar, literatür incelemeleri, teorik makaleler, metodolojik makaleler ve vaka çalışmaları) ya da herhangi tip APA Style raporu ile uyumlu temel formatlar içerisinden seçim yapabilirler.

*Temel Rapor Formatını Sunan 8 Rapor Formatı

*Diğer Yazar ve Eğitmenler ile İşbirliği

*Referans ve Diğer Rapor Unsurları İçin Elverişli Araçlar

*Yardım İçeriği ve İlişkin Kaynaklara Linkler

Yayın Merkezi (Publish) :  Çalışmalarını akademik literatür içinde yayınlamak isteyen araştırmacılar ya da kendilerini güncel yayın formatına alıştırmak isteyen öğrenciler için hazırlanmıştır.  Aramalar dergi, yazar anahtar kelime, metodoloji, popülasyon ve daha fazlası üzerinden yapılabilmektedir.

*2,000’e yakın Hakemli Yayın

*Detaylı Yayıncı Bilgileri

*Global İçerik

*Öğrenciler İçin Çok Önemli Bir Referans Noktası

Not: Hesabınız etkinleştikten sonra istediğiniz yerden veri tabanına erişebilirsiniz; kurum ağına bağlı olmanız gerekmez.

Detaylı bilgiler için Tıklayınız

Tam Metin olarak erişebileceğiniz Referans Kitapları için Tıklayınız

Deneme Veri Tabanı Değerlendirme Formu için Tıklayınız

Collabration için tıklayınız